vakiel
ارائه خدمات حقوقي

امروزه براي طرح دعوا عليه افراد ديگر در مراجع قضايي نياز به انجام برخي تشريفات مي‌باشد. در مرحله اول خواهان مي‌بايست دادخواستي بر اين مبني تنظيم و به دادگاه ارائه دهد. دادگاه پس از دريافت دادخواست آن را ‌‌بررسي كرده و پرونده مورد ‌‌مطالعه كامل قرار مي‌گيرد. اما گاهي ممكن است دادخواست ارائه شده توسط خواهان در دادگاه باطل شود. در اين صورت قراري مبني بر ابطال دادخواست از طرف دادگاه مربوطه صادر مي‌شود. در ادامه قصد داريم در خصوص اعتراض به قرار ابطال دادخواست و روش‌هاي آن توضيحات مفيدي را در اختيار شما عزيزان قرار دهيم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.
منبع: اعتراض به قرار ابطال دادخواست

صدور قرار ابطال دادخواست در دادگاه

قرا‌ر ابطال دادخواست يكي قرا‌ر‌هاي قاطع صادره از طرف دادگاه‌ها مي‌باشد. هرگاه خواهان يك دعوا دادخواست خود را براي طرح دعوا به دادگاه ارائه مي‌كند، نياز است كه براي ادامه رسيدگي به پرونده اموري را به انجام برساند. چنانچه براي ادامه جريان رسيدگي به پرونده نياز به انجام اموري توسط خواهان باشد و او از اين كار امتناع نمايد، دادگاه قرا‌ر ابطال دادخواست را صادر مي‌نمايد.

صدور اين قرا‌ر به معناي باطل شدن دادخواست مي‌باشد و خواهان بايد دادخواست جديدي تنظيم نمايد. براي مثال وقتي خواهان موضوع دعوا را در دادگاه مطرح مي‌كند، قاضي جلسه‌‌اي را تعيين مي‌كند و از خواهان مي‌خواهد كه براي ارائه توضيحات در آن حضور يابد. حال اگر خواهان در اين جلسه حضور نيابد دادگاه امكان ادامه رسيدگي به پرونده را ندارد و قرا‌ر ابطال دادخواست را صادر خواهد كرد.

توصيه مي‌كنيم مقاله قرار ابطال دادخواست را مطالعه نماييد.

اعتراض به قرار ابطال دادخواست

پس از صدور قرا‌ر ابطال دادخواست، خواهان مي‌بايست براي طرح دعوا مجددا دادخواست جديدي را تنظيم نمايد. اما قانونگذار امكان اعتراض به قرا‌ر ابطال دادخواست را نيز براي خواهان در نظر گرفته است. قرا‌ر ابطال دادخواست قابل اعتراض بوده و خواهان مي‌تواند اعتراض خود را با روش‌هاي مختلف بيان نمايد.

اولين روش اعتراض به اين قرا‌ر درخواست تجديد نظر خواهي مي‌باشد. در روش دوم نيز فرد مي‌تواند با فرجام خواهي از قرا‌ر صادره نسبت به آن اعتراض نمايد. در اين صورت دادگاه اعتراض او را ‌‌بررسي مي‌كند و به پرونده رسيدگي خواهد شد.

توصيه مي‌كنيم مقاله راي قابل تجديد نظر را مطالعه فرماييد.

 

شرايط درخواست اعتراض و تجديد نظر نسبت به قرار ابطال دادخواست

همانطور كه در بالا گفتيم يكي از روش‌هاي اعتراض به قرا‌ر ابطال دادخواست درخواست تجديد نظر مي‌باشد. براي ارائه اين درخواست مي‌بايست برخي شرايط را در نظر گرفت. در زير شرايط درخواست تجديد نظر نسبت قرا‌ر ابطال دادخواست را ذكر نموده‌ايم:

  • در مرحله اول براي درخواست تجديد نظر مي‌بايست اصل دعوا قابل تجديد نظر خواهي باشد.
  • از ديگر شرايط درخواست تجديد نظر نيز مي‌توان به اعتراض در مدت زمان قانوني اشاره كرد. مهلت تجديد نظر خواهي نسبت به قرا‌ر ابطال دادخواست براي افراد مقيم در ايران بيست روز مي‌باشد. افراد خارج ايران نيز تا دو ماه فرصت دارند كه درخواست تجديد نظر خود را اعلام نمايند. پس از گذشت اين مهلت امكان تجديد نظر خواهي از قرا‌ر ابطال دادخواست وجود ندارد.

توصيه مي‌كنيم مقاله فرجام خواهي را مطالعه فرماييد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص قرار ابطال دادخواست، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون قرار ابطال دادخواست پاسخ دهند.

 

سوالات متداول

آيا امكان اعتراض به قرا‌ر ابطال دادخواست وجود دارد‌‌‌ ؟

بله اعتراض به قرا‌ر ابطال دادخواست به دو شيوه فرجام خواهي و درخواست تجديد نظر امكانپذير است.

مهلت تجديد نظر خواهي از قرا‌ر ابطال دادخواست براي افراد مقيم ايران چقدر است‌‌‌ ؟

مهلت تجديد نظر خواهي از قرا‌ر ابطال دادخواست براي افراد مقيم ايران بيست روز مي‌باشد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/8/26  ] [ ۱۰ ] [ vakiell ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب